my lovey dovey followers

Saturday, 8 November 2014

Tumblr.

Assalamualaikum wbt.

First, selaku blogger yang agak caring.. sahabat semua sihat?

Alhamdulillah masih lagi di beri kesempatan menulis. Walaupun otak tak ada lah lapang mana. Kerana.. sekarang dalam mood exam. Kenapa saya berada di sini?

Well.. demi pembaca yang setia. *tarik senyum*



Ada ke?



Krik krik.

...

Nampak tajuk? Yup. Tumblr.!

Aku tak tahu pun sebenarnya tumblr ni untuk apa. Tetiba tadi terdetik nak buat account untuk tumblr. Fikir lama jugaklah. Dan akhirnya selepas di tambah tolak darab dan bahagi. Maka terbitlah satu lagi account keluaran IsmatulNisak Idrus.


Here. Kanta Hati. .


Actually, buntu saat memilih tajuk. Macam-macam nama dah try. At last letak Kanta Hati. Dan.. tak tahu la ada sama dengan mana-mana pihak ke. Kalau ada mohon contact direct. Nak buat saringan. Siapa menang dia dapat tajuk tu. Eheh. Canda aja.



Ada cadangan tajuk? Tak ada tak apa. 


Boleh la jenguk-jenguk ke situ. Kalau saya tak ada kat sini. Maybe dekat tumblr.. Hee

...

Byeeee.

No comments:

Post a Comment