my lovey dovey followers

Wednesday, 12 June 2013

#short story#

Assalamualaikum and hai. rasa pelik semacam ja nak tekan keyboard ni. pelik. betul ni, pelik semacam ja. sebab selalunya tekan keyboard ni dok dengar bunyi cengkerik ja. tapi, malam ni dengar bunyi kipas pulak. hahaha. ehemmm, aku dah start belajar dah oiiii. macam tak caya pulak. maklumlah cuti sampai enam bulan dulu.

Jadi students KMPP memang terbaek ahhh. tiap2 hari stress. wakakaka. jangan tanya la stress kenapa. segala2nya buat orang stress. = ='. first day masuk KMPP happy2 jaa. after seminggu, macam orang tak terurus dah. lawak la hang ni. chemist and physics punya pasal. biol otak aku.

sebelum masuk sini beria-ria takmaw tengok dah subjek physics. kononnya nak jadi doktor, so, berangan la dapat modul 3. sekali rezeki turun untuk modul 2. pergghhh, nak jadi doktor ka ni? = ='. takda motif. kena buat research la untuk cita2 baru. seriously, aku tak nampak lagi apa aku nak jadi lepas habis matrik ni. gelap jaa. how? drop the subject. *bikin aku stress maa*

meh aku nak story pasal life aku sekarang. kawan2 praktikum aku semua sporting arr + owesome arrr. *F3P1* happy ja aku dekat kelas tu. 18 ahli. 13 males and 5 females. owesome tak? hahaha. bersyukur sangat2 sebenarnya dapat kelas macam ni. dulu kan aku pengalaman 5 tahun belajar dekat girl's school. perasaan menyampah memang confirm ada. sebab apa? kebanyakkan perempuan ni gedik2 sikit. aku anti girls like that.

kaum Adam ni macam sempoi sikit. so, tak stress sangat la pasal kawan2 ni. *baru lagi memang boleh ja cakap macam ni* kawan perempuan aku tu, alhamdulillah, baik2 semua. tak boleh nak mention nama depa lagi. nanti aku sediakan satu post khas untuk sahabat praktikum ku. :) hmmm.

makanan kat sini pun owesome jugak taw. tapi aku makan makanan berat such as nasi tu sehari sekali ja tiap2 hari. jimat duit weyyy. duit tu nak kena guna banyak lagi. bayar duit buku la apa la. hah,pasal roomates pulak. roomates aku pun owesome. hehehe. baik2 ja. caring. loving. everything is best.

actually, aku type post ni kalut2. homework banyak lagi tak siap. tak paham punya pasal. tertangguh semuanya. lain kali arr story panjang sikit. bila rasa diri ini dah sibuk rasa malas pulak nak melayan blog ni. dulu boleh arrr, dok rumah taktaw nak buat apa. blog ja yang dicari. K,Bye Salam.