my lovey dovey followers

Saturday, 14 June 2014

Bosan!

Assalamualaikum. Apa khabar? Tengah buat apa tu? Talk with me huh? Yeah! I'm talking with you. I nak ajak you keluar. Amacam? Mauu? Mohon setuju sebab orang yang ajak anda ni anak kepada ketua segala bodyguard. Muahahaha. Okay merapu. Aku bosangggggg.

Saat ini aku kepanasan. Hari ni panasnyaaa Ya rabbi. Sangat! Tapi boleh la hidup lagi. Dua bulan lebih lagi bercuti. Haiiyaakkk. Selagi aku tak habis cuti selagi tu lah aku akan cerita tahap kebosanan aku dalam blog ni.

Bangun pagi. Sarapan. Tengok tv. Facebooking. Twittering. Laptop aku kejap on pastu off. sama juga macam fon kejap unlock kejap locked. Boleh faham tak tahap kebosanan aku ni paras mana? Blog ni dah jadi macam diari aku dah nak cerita segala benda ni.

Hari ni adik aku balik asrama dah. Almaklumlah cuti sekolah dah habis. Lepas ni takda orang nak buli aku dah. Wakaka. Nampak tak? Bukan kakak yang buli adik. Adik yang buli kakak! Nakal benar pakcik sorang tu. Kesunyian bertambah tatkala hanya aku n kakak sulung yang asyik bertikam lidah.

Macam nak nangis ja rasa! Rasa macam...boleh tak ada drama sikit dalam hidup aku ni? Drama ala-ala Korea. Kalau tak Korea melayu pun boleh! Weeee~~~

Jadi pembantu rumah pun jadi lah. Sesiapa perlukan pembantu rumah? You can contact me. Hehehe. *Kalau macam tu baik kahwin ja terus!*

Teringin nak travelling! Wahhhh bestnya. Andai aku bisa. Andai aku punya banyak wang. Andai aku bisa driving. Andai aku...Astaghfirullah......jauh kan aku ber-andai? Berangan sangat kan? Itulah. Aku hanya manusia biasa yang tak mampu berbuat apa-apa selain tengok muka mak dan abah everyday.

Maaf andainya aku gila sebentar. Saja nak merapu tatkala mood bosan melanda. Ada cadangan nak aku buat apa dalam masa dua bulan lebih berbaki ni? Sesiapa yang memahami..give me high 5! >_<

Nice to meet you.


No comments:

Post a Comment